NGAUTO

DIT LOKALE AUTOVÆRKSTED I KOLDING

På værkstedet hos NGAuto er det vores mission at levere byens bedste service med byens største smil. Det er aldrig sjovt at have bilen på værksted, men vi vil gøre alt for at du får den bedst mulige oplevelse. Derfor har vi altid gratis lånebil, fast lave timepris på 440,- +moms og gratis kaffe på kanden.

KLIK PÅ DEN YDELSE DU ØNSKER AT LÆSE MERE OM

SERVICEEFTERSYN

Serviceeftersyn af alle bilmærker med stempel i servicebogen.

BREMSER

Tjek, rens eller udskiftning? Vi laver alt i bremser.

SPORING

Trækker bilen til den ene side eller er dine dæk slidt ujævnt, så kan det være tid til en sporing.

FEJLSØGNING & REPERATIONER

En lampe der lyser, en sprunget pære, eller større reperation?

AIRCONDITION SERVICE

Køler bilen ikke som den skal, så kan det være tid til et AC service.

DÆKSKIFTE & AFBALLANCERING

Udskiftning og afballancering, ombytning fra sommer til vinter eller opbevaring på vores dækhotel.

GLASSKADE

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

GRATIS LÅNEBIL

NGAUTO tilbyder altid gratis lånebil når din bil er på værksted hos os.

SKADER

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

SERVICEEFTERSYN

Alle biler skal til serviceeftersyn. Intervallet for et serviceeftersyn kan variere helt nede fra 5.000 km og helt op til 50.000 km. De fleste nyere biler giver dig en advarsel i instrumentbordet når det er ved at være tid til næste serviceeftersyn. Er du i tvivl om hvor ofte din bil skal til serviceeftersyn, er du velkommen til at give os et ring. Hvis du overholder dine serviceeftersyn kan du spare mange penge på sigt. Ved disse eftersyn gennemgåes mange af bilens service- og sliddele, og det er ofte her der opdages om dine bremser er slidte, om bilen drypper olie, om der er fejl på bærende dele.

BREMSER

Hvornår har du sidst fået kigget bilens bremser efter?

Din bils bremser er en vigtig del af sikkerheden for dig og dine medtrafikanter. Hos NGAuto tjekker vi dine bremser hver gang du har din bil til serviceeftersyn, men derfor holder de selvfølgelig ikke evigt. Kan du nikke genkendende til et eller flere af punkterne nedenfor, så er det tid til at få kigget dine bremser efter.

Rattet ryster100% of 100%
100% of 100%
Skurrende lyd100%
100%
Blød bremsepedal100%
100%
Bilen trækker til den ene side100%
100%
Bremser i Kolding

SPORING

Er din bils styretøj korrekt indstillet? Forkert sporing giver større slid på dækkene og højere brændstofforbrug.

Hvis din bil trækker til den ene side eller svært ved at rette op af sig selv, når du svinger, bør du få foretaget en udmåling og en sporing.

FEJLSØGNING & REPERATIONER

Har din bil en lampe der lyser eller måske en lyd du ikke ved hvor kommer fra?

Vi laver gerne fejlsøgning, stiller en diagnose og udfører reparationen. Vi laver nemlig alt i mekanisk arbejde, om det er en pære eller din motor der er sprunget, så hjælper vi gerne.

AIRCONDITION SERVICE

Vidste du at din bils aircondition/klimaanlæg i gennemsnit taber ca. 10% kølemiddel årligt. Det er derfor vigtigt løbende at få det serviceret.

Hos NGAuto kan du få serviceret din aircondition for kun 495,- inkl. moms.

DÆKSKIFTE & AFBALLANCERING

Vi klarer alt indenfor dæk og fælge. Så hvis dine sommer- eller vinterdæk trænger til udskiftning, giver vi gerne et godt tilbud. Vi kan klare udskiftning og afbalancering af dæk og fælge op til 24″.

Hos NGAuto tilbyder vi også ombytning fra sommer til vinterhjul og omvendt, samt sæson opbevaring på vores dækhotel for en samlet pris på kun 399,- inkl. moms pr. sæson. I samme omgang tjekker vi altid dækmønster, dæktryk og spænder dine hjul moment.

GLASSKADE

Har du fået et stenslag eller en revne i frontruden? Uanset grunden, så kan du altid komme og få fikset frontruden. Gæder det bare et stenslag, kan du vente imens. Et stenslag laver vi hurtigere end du kan drikke en kop kaffe. Skal frontruden udskiftes stiller vi en gratis lånebil til rådighed i mellemtiden.

Forsikringsskader er intet problem. Du oplyser os bare hvilket selskab bilen er forsikret hos, så klarer vi resten.

GRATIS LÅNEBIL

Hos NGAuto har du altid mulighed for at få en GRATIS lånebil mens din egen bil er på værksted.

Hvis der er noget man ikke gider, så er det at have sin bil på værksted. Derfor gør vi det så nemt for dig som muligt. Du skal ikke engang tænke på at tanke bilen inden du afleverer den.

Bilen låner du nemlig helt gratis og vælger du at betale 1,- pr. km. er det inkl. brændstof. Nemmere bliver det ikke!

SKADER

Vi har stor ekspertise indenfor skader og pladearbejde. Ejer af NGAuto, Nermin er nemlig uddannet pladesmed med mange års erfaring. Du kan derfor trygt få udbedret alt fra en lille bule til større skader hos os.

Har du allerede anmeldt skaden hos dit forsikringsselskab, klarer vi resten af korrespondancen med dem. Du stiller bare din bil og kører igen i en af vores gratis lånebiler. Nemt og bekvemt.

Menu